welkom nieuws beeld downloads duo varia contact links  
 
 

H&W

Duo Stella Musica
Je kunt Henriëtte van Rijn en Wouter Lucassen boeken voor onze programma's Constantijn Huygens en zijn vrienden, Canta la cicaletta, The Rembrandt Living Jukebox en Yet when I think of thee... Deze duren ongeveer vijf kwartier (zonder pauze).

Wil je bij een diner, een kunst- of poëzieproject, een lezing, een boekpresentatie of een andere bijzondere gelegenheid je gasten verrassen met een klein muzikaal intermezzo? Wij trakteren jullie graag op een paar prachtige "chansons".

We vinden het ook leuk om in overleg een programma met je samen te stellen.

Constantijn Huygens en zijn vrienden
De muziek van Huygens staat centraal: psalmen, Italiaanse aria's en poëtische Franse liederen. Maar ook zijn vrienden uit de Lage Landen, Frankrijk en Engeland komen aan bod.

 

Canta la cicaletta
Gevarieerde muziek uit Nederland, Engeland en Italië: van het strijdlustige Merck toch hoe sterck tot het idyllische Rest sweet nymphs, van het romantische Canta la cicaletta (het krekeltje zingt) tot de vrome Evening hymn.

Cicaletta

The Rembrandt Living Jukebox
In dit verrassende programma maakt ons publiek in een informele sfeer een keuze uit muziek van Rembrandts (Nederlandse) tijdgenoten.

 

Yet when I think of thee...
"Vaak heb ik gezworen nooit meer verliefd te zullen worden, maar toch, als ik aan je denk..."
Een reis door Engeland, Nederland, Frankrijk en Italië met liedjes die gaan over de liefde én over de wanhopige en verwarrende gevoelens die deze gemoedstoestand met zich meebrengt.

Kijk hier voor meer informatie over het duo.