welkom nieuws beeld downloads duo varia contact links  
 
 

Kerstviering
Op 23 december 2017 waren Henriëtte van Rijn en ik opnieuw in de ons al zo vertrouwde kapel van het Stadsklooster aan het Westeinde in Den Haag. Deze keer voor een bijzondere gelegenheid: de kerstviering voor dak- en thuislozen van het Straatpastoraat. Wij mochten daaraan bijdragen met het eeuwenoude Spaanse kerstliedje Qué bonito niño chiquito! (op de pagina 'duo' te beluisteren) en met het Napolitaanse wiegeliedje Ninna Nanna al Bambin Giesù.

Nino

Nieuwe opnamen
In maart 2018 hebben we in de kapel nieuwe opnamen gemaakt voor deze website en natuurlijk ook voor www.stellamusica.nl.

 

Vihuela

Vihuela

Op 20 maart 2017 mocht ik een prachtige vihuela (Spaanse "gitaar" uit de 16e eeuw), gebouwd door Sebastián Núñez, in ontvangst nemen. Ze (het is een zij, genaamd Ysabel naar een lied van Alonso Mudarra) is al te horen: klik op het linkje hiernaast onder Kerstviering.

Vihuela

 

Still crazy after all these years
Lamento d'Arianna

Op 29 januari 2017 begeleidde ik vijf fijne zangers op een unieke plek: de kapel van het Stadsklooster in Den Haag. Het programma was half Engels, half Italiaans. In het Italiaanse deel stond de beroemde ‘Klaagzang van Ariadne’ (Lamento d’Arianna) centraal: een schrijnend liefdesverdriet waarvoor Claudio Monteverdi zijn mooiste noten heeft gereserveerd.